Kontakt

Spørgsmål og svar

Koncertpladsen: Strandvejen 9, 7800 Skive
Arrangør: Foreningen Et kulturelt Skive

Parkering:

Parkering på Violvej: På samme måde som tidligere år, vil der være parkering på og langs Violvej. Følg politihjemmeværnets anvisninger, og parker kun indenfor de opmærkede felter. Fra Viovej er der mulighed for at gå via Resenlund og til festivalindgangen.

PAS PÅ HINANDEN… Der er mange der går på veje og fortorv mod festivalpladsen. Så vælger du at tage bilen derned, så kør langsomt og pas på fodgængere.

Mad og Drikke:

Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer på pladsen. Det er muligt at købe mad og drikkevarer på pladsen.

Paraplyer og klapstole:

Det er ikke tilladt at medbringe paraply på pladsen.
Polstrede stole, sofaer, pavilloner, presenninger, køleskabe/frysere, generatorer og lign. må ikke medbringes. Dog må campingmøbler, sammenklappelige borde og stole medbringes.

Det er ikke tilladt at opslå telte eller pavilloner eller markedsparasoller på området.

Crowdsurfing og lign. er ikke tilladt, og vil medføre bortvisning

Brug, besiddelse eller salg af euforiserende stoffer er strengt forbudt og vil medføre øjeblikkelig bortvisning fra festivalpladsen samt politianmeldelse. Forseelsen vil endvidere kunne medføre forbud mod deltagelse i Skive Festival i op til 3 år.

Tyveri, hærværk, slagsmål, upassende samt grov opførsel vil blive anmeldt til politiet, og vil betyde øjeblikkelig bortvisning fra festivalpladsen. Forseelsen vil endvidere kunne medføre forbud mod deltagelse i Resenlund Open Air i op til 3 år.

I billetvognen ved indgangen er der endvidere information, således at publikum kan få svar på eventuelle spørgsmål.