Musikken

Lars Lilholt Band

’De Lyse Nætters Orkester’ gæster Resenlund open Air. Det otte mands store orkester af velspillende musikere, er medvirkende til, at Lars Lilholts stærke repertoire bliver leveret med en spilleglæde og en præcision, der altid skaber en fest hvor der kan synges med.

Lars Lilholt fik i 2021 tildelt hele 3 priser: Dansk Musiker Forbunds hæderspris for sit mangeårige virke, Årets Steppeulv, som er musikkritikernes pris der hylder sangskriverværket hos Lars Lilholt, samt Traditionsprisen ved Danish Music Awards Roots.

Vi glæder os til at synge med på store hits som ’Den Hvide Dværg’, ’Høstfesten’, ’Cafe Måneskin’, ’Kald Det Kærlighed’, ’Liv Efter Liv’, ’Kong Pukkelryg’ og ’Onkel Christian’ . Mon der ikke også sniger sig et par sange ind fra tv-programmet ’Toppen af Poppen’ som Lars Lilholt deltog i tilbage i 2015.

Poul Krebs

Poul Krebs med band spiller hits fra de mange år de efterhånden har på bagen. Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, bla Fri som et forår, Morrison Dylan & Elvis, Morgendagens tåber, samt Så no’en som os. Han har spillet mere end 1.000 koncerter og solgt over en million plader.

Poul Krebs forstår at levere historier fra lokale perler, hverdagens trummerum, sporadiske observationer, sindets afkroge og fra livets vedvarende og forbigående relationer. Poul Krebs har sat sig i hjertekulen på både musikelskeren og anmelderstaben og musikken lever i det ubetingede nærvær, den østjyske facon og den ukuelige spillemandsglæde.

Midt Om Natten

Med kærlighed og respekt for sangene og deres forfatter, nationalskjalden Kim Larsen, leveres der en koncert, der er både autentisk, intens og meget tæt på den ”ægte” vare.

Med næsten samme besætning i over 22 år og mere end 900 jobs i kalenderen, er MIDT OM NATTEN kendt i branchen for ægtheden og troværdigheden mod vores ”nationalarv”, uanset om kilden er Kim og Kjukken eller klassikerne fra Gasolin-tiden.

Med et orkester af professionelle musikere og Danmarks bedste Kim Larsen-vokal i front, leverer Poul Bonde Nielsen med sin guitar alle de skønne hits. Han efterligner ikke – han lyder bare som hr. Larsen.